Schoonheidsbehandelingen

Voor iedere huid bieden wij de perfecte behandeling aan. Medik8 is een toegewijd professioneel huidverbeteringsmerk. Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven wij deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

Genoemde prijzen gelden m.i.v. 1 december 2023

Skin Introduction | 60 minuten | € 64,50

Een huidanalyse op maat.

Boek je voor het eerst een facial bij ons, dan is deze behandeling zeer geschikt. De Skin Introduction is een behandeling om kennis te maken met uw huid en het merk Medik8. Bij deze behandeling maken wij uw huid bespreekbaar en luisteren wij naar uw wensen. Wij kijken naar de huidbehoefte en de conditie hiervan en zullen aangeven wat wij denken dat nodig is om uw huid samen te kunnen verbeteren.  

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

Let op: deze behandeling is eenmalig te boeken als nieuwe klant.

Skin Treatment | 60 minuten | € 69,50

Bij Skin-treatment wordt de nadruk op ontspanning gelegd, het gezicht, decolleté en de nek gemasseerd. Deze behandeling is een vervolg op de Skin Introduction. Bij deze behandeling gaan we dieper in op de huidconditie en wordt er gekeken naar een vervolgplan voor optimale huidverbetering.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen.

Platinum Facial | 90 minuten | € 99,50

Een echte behandelingsinnovatie die zichtbare en direct huidverjongende resultaten levert.

De Platinum Facial is een gezichtsbehandeling die optimaal tegen huidveroudering werkt. De actieve ingrediënten zijn: Platinum, Vitamine C en Vitamine A. Deze ingrediënten werken heel goed voor een rijpere huid of om het huidverouderingsproces te vertragen. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging.
De huid ziet er na de behandeling direct goed gevoed en stralend uit. De behandeling is inclusief een speciaal masker voor een volle en strakkere huid die intens gevoed is. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

De behandeling wordt afgesloten met een passende dag of nacht crème.
Naast dat de facial gebaseerd is op huidveroudering, wordt er ook tijd genomen voor totale ontspanning.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen.

Clarity Facial | 90 minuten | € 89,50

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.

Clarity Facial is een diepreinigende behandeling om de vette, problematische en onzuivere huid te verbeteren. Zeer geschikt voor een huid met o.a. acne. We stellen gezamenlijk een behandelplan op om uw huid te verbeteren.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen.

Calming Facial | 90 minuten | € 89,50

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.

Bij Calming Facial brengen wij uw huid weer terug in balans. Tijdens deze behandeling werken wij met mooie ingrediënten zoals vitamine C, vitamine K, teprenone en algen. Het risico op huidreacties wordt tevens verminderd. Deze behandeling is daardoor ook zeer geschikt voor mensen met zichtbare couperose of roodheid en een overgevoelige huid. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

Deep Hydration Facial | 90 minuten | € 89,50

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.

Bij Deep Hydration Facial wordt de vochtbalans van de huid intensief gevoed. De behandeling is zeer geschikt voor een vermoeide huid, waarbij droogte een grote rol speelt. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging.  Tijdens de behandeling zal er een speciaal masker aangebracht worden voor de ultieme vochtbalans terug te brengen.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

Glowing Facial | 90 minuten | € 89,50

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.

De Glowing Facial is een luxe behandeling die uw huid een hele mooie glow geeft. Deze behandeling is met name geschikt voor een doffe huid. De ingrediënten verhelderd pigment en zorgt ervoor dat het zich gaat spreiden waardoor de huid mooi egaal wordt. De behandeling geeft direct een gezonde glow en een verhelderde huid.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

Pore Refining Facial | 90 minuten | € 89,50

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.

Bij Pore Refining Facial ligt de focus op het verfijnen van de poriën. De behandeling bestaat uit een zachte exfoliatie om de poriën goed te reinigen. Ook zal er een speciaal masker worden toegepast om de huidstructuur direct te verbeteren.

Ook zit het epileren of waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling inbegrepen. Tijdens het masker wordt de decolleté en nek gemasseerd.

Youth Facial | 45 minuten | € 37,00

De Youth Facial is een behandeling bedoeld voor jongeren tot en met 18 jaar. Deze behandeling is voor de jeugdige huid. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging. Ook wordt er gekeken naar een vervolgplan voor optimale huidverbetering.

Harsen

 • Harsen – bovenlip € 11,50
 • Harsen – kin € 11,50
 • Harsen – bovenlip en kin € 17,00
 • Harsen – hele gezicht € 23,50
 • Harsen – bikinilijn € 21,50
 • Harsen – oksels € 21,50
 • Harsen – armen € 23,50
 • Harsen – onder of bovenbenen € 25,50
 • Harsen – hele benen € 35,50
 • Harsen – rug of borst € 25,50
 • Harsen – rug en borst € 39,50

Genoemde prijzen gelden m.i.v. 1 december 2023

 

Wimpers en wenkbrauwen

Wij stylen jou wenkbrauwen graag in de perfecte vorm.

Verven wimpers of wenkbrauwen € 17,00

Verven wimpers en wenkbrauwen € 23,50

Epileren wenkbrauwen € 17,00

Epileren jeugd – t/m 16 jaar € 12,00

Epileren en verven wenkbrauwen € 23,50 

Henna Brows € 32,00

De Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De Henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Genoemde prijzen gelden m.i.v. 1 december 2023

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

T: 030 – 202 35 81 | E: info@beautycentervleuten.nl

Chat openen
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?