Een begrip in Vleuten

In 2016 zijn wij gestart als beginnende beauty ondernemers. In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid in Vleuten en hebben wij als Beauty Center Vleuten een leuk klantenbestand opgebouwd. 

Professionele specialisten

Wij hebben ons mogen ontwikkelen tot twee professionele specialisten. Door het aanbieden van veelzijdige behandelingen zijn wij een goede aanvulling op elkaar. Bezig zijn met uiterlijke verzorging en mensen weer laten stralen, daar doen wij het voor! Wij streven naar perfectie en daarnaast vinden wij het erg belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te helpen. 

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de producten waar wij mee werken, volgen wij regelmatig trainingen voor (nieuwe) producten en behandelingen.

Priscilla Hoogstraten

Bij Priscilla kunt u terecht voor diverse nagel- en wimper-behandelingen. Priscilla is een gediplomeerd styliste en  is opgeleid tot allround nagelstyliste bij Magnetic Naildesign en tot allround wimperstyliste bij Perfect Eyelash.

Esmee de Jong

Bij Esmee kunt u terecht voor diverse schoonheids-behandelingen. Maar ook in pedicure is zij gespecialiseerd. Esmee is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure.

Chat openen
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Hallo, waar kunnen we u mee helpen?